• Brågarpsvägen 35 Staffanstorp
  800 m²
  30 januari 2020
 • Kristianstadgatan Malmö
  500 m²
  10 mars 2016
 • Norra Håslöv byaväg Håslöv
  Listtak
  250 m²
  10 mars 2016
 • Stora Norregatan Landskrona
  800 m²
  10 mars 2016
 • Vinninge Vinninge
  Listtak
  240 m²
  10 mars 2016

Om Taktjänst i Malmö AB

Vi hjälper dig med erfarna och pålitliga taktjänster i Malmö

Taktjänst i Malmö AB startade som enskild firma 2012 och efter många bra utförda arbeten blev Taktjänst i Malmö AB ombildat till aktiebolag 2014. Vi är tre stycken takmontörer som utför arbeten i Malmö och hela Skåne. Som entreprenad utför vi  det totala konceptet när det gäller tak. Vi arbetar året om och har jourtid 24 timmar i 365 dagar vid läckage eller akuta problem. Under vintern har vi även snöröjning enligt avtal med kunden. Vi erbjuder kostnadsfri felsökning och besiktning av tak. Vår ambition är att få nöjda kunder och ge en bra service och ett snabbt och anmärkningsfritt arbete. Vill du belöna ditt gamla tak för lång och trogen tjänst så kan du tryggt anlita Taktjänst i Malmö AB!

Med lång branscherfarenhet och bred kunskap om takläggning och takarbeten är du alltid trygg med att vi utför gedigna arbeten av högsta kvalitet. Kunskap och erfarenhet innebär också att våra takläggare arbetar effektivt och snabbt utan att tumma på kvalitet. Som auktoriserad takentreprenör hos Trebolit lämnar vi också tätskiktsgarantier på våra tak med tätskikt från Trebolit. Ett unikt 15-årigt trygghetspaket som borgar för ett tryggt husägande långt in i framtiden. Läs mer om denna garanti under Material & Garantier.

Vi erbjuder service, underhåll och reparation av tak i Malmö med omnejd. Vi arbetar alltid med kvalitet och service som ledstjärna. Våra tjänster omfattar bl.a:
Takläggning i olika material
Reparation och underhåll av tak
Taksäkerhet och fågelskydd
För oss är en genomgående hög kvalitet med långsiktigt hållbart resultat viktigt. Därför samarbetar vi med företag som delar vår inställning. Våra samarbetspartners och leverantörer är Trebolit, Paroc, Tonito och Optimera. Det garanterar dig högsta standard på ditt tak. Du kan läsa mer om dessa under material/garantier